Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 75-56


Την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ορφέας ο οποίος επιβλήθηκε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 75 – 56 .
     Οι φίλαθλοι παρά τα δύο πρώτα αρνητικά αποτελέσματα  γέμισαν για μία ακόμα φορά το κλειστό του Νέου Σκοπού και έδειξαν ότι στα δύσκολα στηρίζουν ακόμα περισσότερο την ομάδα .
      Όσον αφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού , ο Ορφέας ξεκίνησε σαφώς επηρεασμένος από την απουσία του Γεωργαντζά ( στον οποίον όλοι αφιέρωσαν και τη νίκη στο τέλος του ματς ) με τους Κατσικά και Εμμανουήλ να σηκώνουν το βάρος στην επίθεση αλλά με λάθη και νωθρότητα στην άμυνα με  αποτέλεσμα η Καλαμαριά να μένει κοντά στο σκορ και το δεκάλεπτο να κλείνει 17 – 17 .
     Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ορφέας προσπάθησε να τρέξει και με μερικά εύκολα καλάθια απέκτησε μικρή διαφορά με το ημίχρονο να κλείνει 34 – 29 αλλά τον κ. Κοκολιό να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος και να βάζει τις φωνές στους παίκτες του .
     Φωνές που έπιασαν τόπο καθώς στην επανάληψη ο Ορφέας μπήκε φουριόζος , ¨ έτρεξε ¨ ένα σερί 8 – 0 και με double score στην Τρίτη περίοδο προηγήθηκε με 52 – 38 .
     Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Καλαμαριά με σερί 2 – 10 προσπάθησε να επιστρέψει αλλά δύο τρίποντα των Σουλούγκα και Τσανάκα και οι συνεχόμενοι πόντοι του Γκουτζιομήτρου που ήταν για δεύτερο παιχνίδι εξαιρετικός , έφεραν και πάλι την ηρεμία στις τάξεις του Ορφέα και την διαφορά στους 20 .Έτσι ο κ. Κοκολιός βρήκε την ευκαιρία να ρίξει στο τερέν και τους μικρούς Βιτανόπουλο και Σπόνδη οι οποίοι πήραν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου  με το τελικό 75 – 56 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο .

Διαιτητές : Κατρακάρης - Μυλωνίδης
Τα δεκάλεπτα : 17 - 17 , 34 - 29 ( ημ . ) , 52 - 38 , 75 - 56 .
ΟΡΦΕΑΣ ( Κοκολιός ) : Σουλούγκας 6 ( 2 ) , Τσανάκας 10 ( 1 ) , Καδής 4 ( 1 ) , Καρακώστας , Βιτανόπουλος , Γκουτζιομήτρος 21 , Ντίκογλου 7 , Τερζής 1 , Εμμανουήλ 13 , Σπόνδης 1 , Κατσικάς 8 , Χατζηπέτρου 4 .
ΑΠΟΛΛΩΝ (Παπαμαυρουδής): Παυλίδης Ρ., Κουκουλίδης 4, Κάππος Γιώργος 4, Πηλακούτας 15 (1), Παπαδόπουλος Μ , Ζελενίτσας , Μούμογλου 21 (2), Μπίντσης 8, Καρβουνάρης 4 (1), Παπαδόπουλος Ν . Κάππος Ιωάννης.


Πηγή:  www.neosskoposbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου