Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 44-92



Επιστροφή στις νίκες για την Ανδρική Ομάδα του Ιωνικού, ο οποίος πέρασε ένα ευκολο απόγευμα στην Χαλκίδα, κερδίζοντας την Εξω Παναγίτσα Χαλκίδας με 44-92, παρουσία 40 περίπου φίλων του που τον ακολούθησαν στην πρώτη φετεινη εξόρμηση εκτός Αθηνών.
Μετά απο δύο διαδοχικές ήττες και μία 'ταραχώδη' εβδομάδα, ο Ιωνικός εμφανίσθηκε με το καλό του πρόσωπο στην Χαλκίδα, και μετα απο μία καλή εμφάνιση πηρε μια εμφατική νίκη.


Υπο τις οδηγίες του Νίκου Καραγιάννη που ανέλαβε τα ηνία της Ομάδας την Πέμπτη, οι παίκτες του Ιωνικού ξεκίνησαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους. Πράγματι, απο την πρώτη στιγμή μπηκαν μπροστά στο σκορ, και με ευστοχα σουτ καταφεραν να πετύχουν αρκετους πόντος στο πρώτο δεκάλεπτο. Με την άμυνα να είναι καθρέφτης των διαθέσεων της ομάδας, η διαφορα στο πρώτο δεκάλεπτο εκτοξεύθηκε στο +15, και το σκόρ στο 9-24.
Στο β δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε. Ο Ιωνικός άρχισε να αναζητά σχήματα, αλλά και να δοκιμάζει τα συστήματα, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει για αρκετά λεπτά σε χαμηλά επίπεδα. Ομως και πάλι, λίγο πρίν κλείσει το ημίχρονο ο Ιωνικός βρεθηκε να επιταχυνει επιθετικά, γεγονός που σε συνδυασμό με την άμυνα του επέτρεψε να κλείσει το ημίχρονο στο +22.
Στο γ δεκάλεπτο έγινε εμφανές οτι υπήρχε απόσταση μεταξύ των δυο αντιπάλων, με τον Ιωνικό να κυριαρχεί εντος και εκτός ρακέτας, βρίσκοντας εύκολα καλάθια. Η διαφορά μεγάλωσε γρήγορα, και ο Ιωνικος κλείδωσε το παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα της Χαλκίδας που αρχισε να μένει απο δυνάμεις, το σκόρ του δεκαλέπτου 10-24 έστειλε την διαφορά στο +36.
Το δ δεκάλεπτο εδειχνε διαδικαστικού χαρακτήρα - αλλά τελικά έδωσε το 'εξτρα' στα τελευταία 6 λεπτά. Με το σκόρ στο 31-74, ο Νίκος Καραγιάννης έστειλε στο παρκέ τους νεότερους Στουραϊτη, Καρτζόγλου και Ζήση, με Θυμνιό και Φιλλιπόπουλο να γεμίζουν την ρακέτα. Οι νεώτεροι αθλητές της 12αδας είχαν την ευκαιρία να χειροκροτηθούν για τις προσπάθειες τους απο τους φίλους του Ιωνικού που βρέθηκαν στην Χαλκίδα και να πάρουν παραστάσεις, σκοραροντας μάλιστα ο Καρτζόγλου 2/3 τρίποντα, ο δε Ζήσης 2/2 βολές.



Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας- Ιωνικός Νίκαιας 44-92
Διαιτητές: Μακρής - Γιαννακουδάκης.
Τα δεκάλεπτα: 9-24, 19-41, 29-65, 44-92.
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Τσαούσης): Σκεμπές 6 (2), Δέδες 8 (1), Ζήσιος 2, Μπέλλος Ν., Καψούλης 4, Μουλάς 4 (1), Μπέλλος Χ. 7 (1), Καπελέρης 1, Λούκας 2, Αναστασίου 1, Γεωργιάδης 9.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Καραγιάννης): Αλεξίου 8 (2), Μπουρτζουκλής 4, Φρουσκλιάς 13 (2), Βούλγαρης 10 (2), Παπαϊωσήφ 7, Στουραϊτης, Θωμάς 2, Θυμνιός 10, Τόλιας 20 (5), Καρτζόγλου 6 (2), Φιλιππόπουλος 12, Ντακούλιας (τραυμ.) Κακκάς (τραυμ.).

Πηγή:  www.ionikosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου