Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ - Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80-65


Για δέκα λεπτά ομάδα η Πεντέλη στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παπάγο στο Σαλούν. Η πολύ καλή εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου, που δημιούργησε προσδοκίες, δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια της ομάδος να καταρεύσει σαν χάρτινος πύργος.
Στο πρώτο δεκάλεπτο με καλές επιθετικές επιλογές και συγκέντρωση στην άμυνα η Πεντέλη έλεγξε τον ρυθμό αναγκάζοντας τον Παπάγου να προσπαθεί απλώς να κρατηθεί κοντά στο σκόρ. Έλεγχος στα ριμπάουντ και σωστές επιθετικές επιλογές, καλές συνεργασίες και υπομονή, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα της ομάδας.
Στη δεύτερη περίοδο και με την είσοδο του Σοφρωνά από πλευράς Παπάγου στο παιχνίδι, όλα άλλαξαν. Χαλαρότητα στην άμυνα των φιλοξενουμένων, βιαστικές επιλογές στην επίθεση και η σωρεία των φάουλ που σφυρίχθηκαν σε όλες τις επαφές των παικτών της Πεντέλης, "γύρισαν" το παιχνίδι και από το 12-20 του πρώτου δεκαλέπτου και ο Παπάγου βρέθηκε να προηγείται με 10 πόντους στο ημίχρονο, ενώ η πεντέλη είχε ήδη τέσσερις παίκτες φορτωμένους με φάουλ. Συγκεκριμένα
από 3 φάουλ είχαν οι Τσόπης, Μπίγκος, Μανιάτης και Μάντζιος (οι δύο τελευταίοι μόλις σε τρία λεπτά συμμετοχής).
Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο η πεντέλη έκανε προσπάθεια να γυρίσει στο παιχνίδι, αλλά στους 11 πόντους, πάντα κάτι συνέβαινε και αναιρούσε την όλη προσπάθεια. Χαρακτηριστική φάση, το φάουλ του Μανιάτη που συνοδεύτηκε από αυστηρή τεχνική ποινή στο 26ο λεπτό με την διαφορά από 11 να εκτοξεύεται και πάλι στους 16.
Από πλευράς Πεντέλης συγκινητική ήταν η απόδοση του Τσόπη, του οποίου οι μάχες σε όλες τις φάσεις πρέπει να γίνουν παράδειγμα για όλους και την προσπάθεια που κατέβαλε εμπύρετος ο Κανταρτζής να βοηθήσει την ομάδα του. Καλοί επίσης οι Μανιάτης και Μπίγκος.
Από τον Παπάγου, πολύ καλός ο Σοφρωνάς. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Γιαννιώδης και Μακρής που έδωσε λύσεις σε κρίσιμα σημεία.

ΠΑΠΑΓΟΣ - ΠΕΝΤΕΛΗ 80-65
Διαιτητές: Χρηστίδης, Στρέμπας
Παπάγος (Κονδύλης): Κονδύλης Α. 5, Γραμματόπουλος 6 (2), Καλογερόπουλος, Κατσαντώνης , Ρεγκούζας 2, Γιαννιώδης 10, Μακρής 12 (3), Υφαντής 6, Λογοθέτης 2, Σοφρωνάς 34(6), Παναγιωταράκος 3
Πεντέλη (Ταμπάκης): Κανταρτζής 14 (2), Μάντζιος, Μανιάτης 9(2), Ζερβολέας 4, Ροζολής 6 (1), Χαρτοματζίδης 5(1), Αττίκος, Μπίγκος 4, Σκούταρης 10(2), Τσόπης 13, Αποστόλου

Πηγή:  www.pentelibasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου