Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ 67-61


Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, ο Εργοτέλης κέρδισε και τον Παπάγου 67-61, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας σε όλη τη διάρκειά του ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με την Κρητική ομάδα όμως να έχει στα κρίσιμα σημεία του αγώνα υπέρ της το σκορ και με καλό μπάσκετ, ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση και σωστή άμυνα, πήρε ένα ακόμα ροζ φύλο αγώνα. 
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και έχοντας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου ισχνό προβάδισμα, κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ 11-14.

imageΤο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έδωσε στον Εργοτέλη το έναυσμα για τη νίκη, καθώς με περισσότερες λύσεις στην επίθεση απέναντι στην άμυνα του Παπάγου, αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια άρχισε να αποκτά και διαφορά η οποία έφτασε και τους 7 πόντους, για να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ 30-27.


Η εικόνα ήταν παρόμοια και στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που οι παίκτες της κρητικής ομάδας, έχοντας επιβάλει πλήρως το ρυθμό τους δεν έδωσαν περιθώριο αντεπίθεσης στον Παπάγου και μολονότι ήταν κοντά στο σκορ, δεν έδειχνε να έχει τις λύσεις για την καλή αμυντική λειτουργία του Εργοτέλη. Ο πλουραλισμός στις επιθέσεις των παικτών του Γιώργου Μακράκη, έγειραν για τα καλά την αναμέτρηση υπέρ τους, καθώς ούτε στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης δεν έχασαν την επαφή τους με το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισαν τη νέα σημαντική νίκη.


Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης ήταν: 11-14, 30-27 (ημίχρονο), 48-43, 67-61.
Εργοτέλης (Γ. Μακράκης): Χαριτάκης, Σκάνδαλος Γ., Χαλκιαδάκης 10, Ξενάκης 2, Γρύλλος 8 (2), Σκάνδαλος Χ. 12 (1), Καραλής 12, Φλιάτης 11 (1), Βαρνάβας 3, Σταθάκης, Κομψέλης, Τσαμπάς 9.
Παπάγου (Σ. Κονδύλης): Κονδύλης 5 (1), Γραμματόπουλος, Καλογερόπουλος 11, Κατσαντώνης, Σοφρωνάς 3 (1), Γιαννιώδης 10, Μακρής 7 (1), Υφαντής 10 (1), Λογοθέτης 8 (2).



Πηγή: www.ergobasket.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου