Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Νίκες σημείωσε η Α.Ε. Πεντέλης στα δύο φιλικά που έδωσε με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη κόντρα στον Προμηθέα με 67-63 και την Κυριακή με αντίπαλο το Χαλάνδρι με 67-58. Παρά το ότι κέρδισε και στα δύο παιχνίδια, η εικόνα ήταν διαφορετική.



Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη η ομάδα της Πεντέλης, όχι μόνο δεν ικανοποίησε απέναντι στον Προμηθέα, αλλά δημιούργησε και ερωτηματικά σε σχέση με την απόδοσή της. Ο Προμηθέας παρουσιάστηκε πιο ορεξάτος στο παρκέ και παρουσίασε καλή εικόνα. Η Πεντέλη από την άλλη πλευρά είδε το παιχνίδι ανόρεχτα και υπεροπτικά με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μετριότατη απόδοση.
Στο φιλικό της Κυριακής απέναντι στο Χαλάνδρι, η προσέγγιση της Α.Ε.Πεντέλης για το παιχνίδι ήταν μάλλον διαφορετική. Με πολύ καλή άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές (εάν εξαιρέσουμε ένα πεντάλεπτο βιαστικών επιλογών) προηγήθηκε έως και με 20 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πολλά διαφορετικά σχήματα που δοκίμασε η ομάδα σε συνάρτηση με την άνοδο της απόδοσης του Χαλανδρίου, είχαν αποτέλεσμα να κλείσει η ψαλίδα και το σκορ να καταλήξει στην διαφορά των εννέα πόντων.

Πηγή: www.pentelibasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου