Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 61-57


Καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με την πρώτη ημέρα του "Δ. Κορώνης" πραγματοποίησε η Α.Ε. Πεντέλης, απέναντι στην Νίκη Αμαρουσίου και επιβλήθηκε με 61-57.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ένταση αφήνοντας ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν στο κλειστό του Χαλανδρίου.

Όσο αφορά το σκορ, το παιχνίδι κύλησε στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, όπως αυτό με το Χαλάνδρι. Λίγα καλάθια, διάβασμα του αντιπάλου και 12-13 για την Νίκη (Α' Δεκάλεπτο), 26-28 (Σκορ ημιχρόνου). Οι συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, κράτησαν ψηλά τον δείκτη του ενδιαφέροντος και καμμία ομάδα δεν έδειχνε ότι είχε την δυναμική να καθαρίσει το ματς.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Νίκη φάνηκε πιο σοβαρή επιθετικά και κατάφερε διασπάζοντας τις πιεστικές άμυνες της Πεντέλης να βρει αρκετά ξεμαρκάριστα σουτ και να αποκτήσει κεφάλι στο σκορ, ακόμη και με 8 πόντους. Το σκορ της τρίτης περιόδου ήταν τελικά 41-48 για την Νίκη.
Με 7 πόντους στο σκορ ξεκίνησε η Πεντέλη το τελευταίο δεκάλεπτο και με πολύ καλή άμυνα και προσεκτικές επιλογές στην επίθεση, κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να περάσει μπροστά με ένα καλάθι (59-57) 38'' πριν την λήξη. Στην επίθεσή της η Νίκη αστόχησε και το φάουλ στον Κανταρτζή στην τελευταία κατοχή 8'' πριν το τέλος έφερε το τελικό 61-57.

Α.Ε. Πεντέλης: (Ταμπάκης) Κανταρτζής 20 (2), Μάντζιος 3, Αποστόλου, Μανιάτης, Ζερβολέας 2, Ροζολής 7(2), Χαρτοματσίδης 3, Αττίκος 6, Μπίγκος 9, Τσόπης 11.


Πηγή:  www.pentelibasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου