Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η ατυχία δεν έχει τελειωμό στην ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Θανάση Νικολόπουλου μόλις τη πρώτη μέρα της προετοιμασίας (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού) που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για 4-6 μήνες, ήρθαν να προστεθούν οι τραυματισμοί των Ζάγκλα, Χαλβατζή τη πρώτη μέρα του τουρνουά και του Τζινόπουλου στο τελευταίο παιχνίδι.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας των «ευθρολεύκων» με την t-NBA, η ΑΓΕΖ συμμετείχε το τριήμερο σε τουρνουά που έλαβε χώρα στις άρτιες εγκαταστάσεις του Sportcamp, στο Λουτράκι.
Η ομάδα της Ζακύνθου ταξίδεψε χωρίς τους Χρήστο Κοτσέτα (τραυματίας) και Νίκο Κλάδη (γέννησε η σύζυγός του ένα υγιέστατο κοριτσάκι).
Το βράδυ της ίδιας μέρας η ομάδα αντιμετώπισε την Νέα Πέραμο (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ) από την οποία γνώρισε την ήττα (δεν κρατήθηκαν σκορ και πόντοι), όμως τραυματίστηκαν ο Γιώργος Ζάγκλας (χαμηλά στη φτέρνα) και ο Τάσος Χαλβατζής («έφαγε» γονατιά στο γόνατο) με αποτέλεσμα να χάσουν τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια!
Την 2η μέρα η ομάδα αντιμετώπισε τον Παλαίμων Κορίνθου (Α΄ ΕΣΚΑ-Κ) τον οποίο και κέρδισε.
Τέλος, την τρίτη μέρα το πρωί γνώρισε την ήττα (στην παράταση) από τον τοπικό Ποσειδώνα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (1ος Όμιλος). Όμως και σε αυτό το παιχνίδι υπήρξε απώλεια, αφού στο πρώτο 10λεπτο τραυματίστηκε (διάστρεμμα) και αποχώρησε ο Ανέστης Τζινόπουλος!

Πηγή: www.zantesport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου