Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ - Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ 64-65


Την πρώτη θέση κατέκτησε η Α.Ε. Πεντέλης στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Χαλανδρίου στην μνήμη του Δημήτρη Κορώνη. Παρά την ήττα με ένα πόντο από τον Α.Σ. Παπάγου με 64-65 κατετάγη 1η στην τριπλή ισοβαθμία. Συγκεκριμένα ο Παπάγου, η Νίκη Αμαρουσίου και η Πεντέλη, ισοβάθμισαν στην πρώτη θέση με δύο νίκες αλλά στο goal average επικράτησε η ομάδα της Πεντέλης.


Ο Παπάγος καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του και να έχει την πρωτοπορεία στο σκορ με διαφορά που κυμαινόταν από 4-8 πόντους. Οι κακές επιστροφές της Πεντέλης, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του Παπάγου να πετύχουν μερικά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Κατά τα άλλα το παιχνίδι όποτε παιζόταν σε επίπεδο 5vs5 ήταν ισορροπημένο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η Πεντέλη βρέθηκε πίσω ακόμη και με 11 πόντους, εν τούτοις κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, να ισοφαρίσει αλλά και να περάσει με 2 πόντους διαφορά 4.8'' πριν την λήξη. Σε εκείνο το σημείο και μετά από το time out που πήρε ο Παπάγος, μια αμυντική ολιγορία έδωσε την ευκαιρία στον Υφαντή να δώσει με τρίποντο buzzer beater την νίκη στην ομάδα του Παπάγου.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν για την Πεντέλη οι  Κανταρτζής, Σκούταρης, Κοσμίδης, Ζερβολέας, ενώ ο Τσόπης έπαιξε για δεκαπέντε λεπτά. Ξεχώρισαν οι Ροζολής, Χαρτοματσίδης επιθετικά, ενώ στην άμυνα πολύ δουλειά έκαναν οι Μανιάτης Μάντζιος και Μπίγκος.

Πηγή:  www.pentelibasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου