Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο.ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 63-55


Η επιστροφή του Γιάννη Διαμαντάκου στον πάγκο του Α.Ο. Αγρινίου  συνδυάστηκε με μια μεγάλη νίκη επί του Εθνικού Πειραιώς με 63-55.  Ο Α.Ο. Αγρινίου νίκησε το άγχος και στο τέλος επικράτησε άνετα φτάνοντας σε μια νίκη ψυχολογίας και ουσίας. Οι εντός έδρας νίκες παίζουν ίσως το σημαντικότερο ρόλο στην κατηγορία και ο ΑΟ Αγρινίου αυτό το κάνει καλά μέχρι στιγμής , ενώ με την έλευση του Διαμαντάκου όλοι στον ΑΟΑ ευελπιστούν πως θα αρχίσουν και εκτός έδρας να κάνουν νίκες.
Ο ΑΟ Αγρινίου ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα την αναμέτρηση και με το καλημέρα βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ και να κυνηγάει τον πολύ καλό για 27 λεπτά Εθνικό Πειραιώς. Όσο περνούσαν τα λεπτά το άγχος από τις προηγούμενες ήττες και για το επιτακτικό της σημερινής νίκης  έφευγε και οι παίκτες του Διαμαντάκου με μπροστάρηδες τους Γεωργούλα , Ντόβα και Σταυρόπουλο ισορρόπησαν το παιχνίδι και προς το τέλος του ημιχρόνου πήρε κεφάλι στο σκορ αλλά όχι ικανό να τον αποσπάσει από την “καταδίωξη” του Εθνικού.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Εθνικός με πρωταγωνιστή το Γιαννατσέλο  πήρε και πάλι προβάδισμα και μέχρι το 28′ οι ομάδες εναλλασσόταν στην πρωτοπορία στο σκορ , όταν ο Μανδαλάκης πήρε το όπλο του και με συνεχόμενα καλάθια έδωσε προβάδισμα ικανό να δώσει τη διαφορά που μεγάλωνε συνεχώς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού καθώς στο τέταρτο δεκάλεπτο και με τη βοήθεια του κόσμου που σχεδόν γέμισε και πάλι το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου  δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Εθνικό να σκεφτεί ότι θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι.
Το σύστημα αξιολόγησης του παιχνιδιού ανέδειξε ως κορυφαίους του Γεωργούλα , Ντόβα και Καλαπανίδα ενώ και ο Μανδαλάκης με τους 15 πόντους (όλους στο 2ο ημίχρονο) ήταν στους κορυφαίους του ΑΟ Αγρινίου.


ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ  63-55
Διαιτητές: Λογοθέτης, Καμήτσος
Δεκάλεπτα: 10-16, 31-28, 44-33, 63-55
AO Αγρινίου (Διαμαντάκος): Καλαπανίδας 7, Σταυρόπουλος 8 (1), Μπαρούχας 3, Μανδαλάκης 15 (3),  Λαμπρόπουλος 6 (1), Γεωργούλας 12 (1), Μπάλλας 2, Ντόβας 10 (2)
Εθνικός (Αναγνωστόπουλος): Τραφαλής 4, Φιλίππου 10 (2), Δρακόπουλος, Παπαδημητρίου, Φούκος, Γιανναλέτσος 22, Φωτόπουλος, Βαμβακάρης 6, Καρυπίδης 8, Φρατζής 2, Κορακίτης 3 (1).

Πηγή:  allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου