Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Γ.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ - Β.Α.Ο. 73-65


Άλλο ένα θετικό  αποτέλεσμα για το Γ.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ αυτή τη φορά εντός έδρας απέναντι στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ.Α.Ο  έχοντας στο πλευρό τους  πάνω από 300 φιλάθλους που κατέκλεισαν τις κερκίδες του γηπέδου με το Δ.Σ,προπονητές και παίχτες να τους ευχαριστούν για τη φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, οδηγώντας την  ομάδα στο στόχο της νίκης

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα  οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας στο σκορ με την ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ έστω και με μικρή διαφορά μέχρι το 7΄του πρώτου δεκαλέπτου όπου εκεί άρχισε να ανεβάζει στροφές και να κλείνει το δεκάλεπτο στο  +8 . Με τον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο και πάντα με τη διαφορά να μην πέφτει κάτω από τους 10 έκλεισε το ημίχρονο στο +12 με σκορ 41-29.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν από τα απολαυστικότερα του αγώνα με την ομάδα του Παλαμά να παίζει ένα όμορφο μπάσκετ στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με τους φιλάθλους στην κερκίδα να στήνουν το δικό τους πανηγύρι με κόρνες, τρομπέτες, τύμπανα και τραγουδώντας ώθησαν τους παίχτες να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στο +10 για άλλη μια φορά. Κάπου εκεί και στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου χαλάρωσε η γηπεδούχος ομάδα και έδωσε το δικαίωμα στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ να πλησιάσει στους 6 πόντους, όμως  εκεί οι σωστές οδηγίες των προπονητών ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ –ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και η σοβαρότητα των παιχτών ανέβασαν τη διαφορά στο +12  για να έρθει το τελικό 73-65.

Να πούμε ότι με τη φανέλα των ΤΙΤΑΝΩΝ δεν αγωνιστήκαν οι: Αντωνίου λόγω  ενός διαστρέμματος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει από το φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Λάρισας και ο Μακρής  που βρίσκετε στη Ρόδο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Τα δεκαλεπτα:23-15, 41-29, 57-47, 73-65.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Αρχοντούλης-Γερόπουλος) ΤΣΙΑΠΟΥΛΑΣ, ΒΑΙΔΑΚΗΣ 10 (1), ΦΑΛΙΑΚΗΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ 6 (1), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ 3 (1), ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 14 (2), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ 2, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ 26, ΓΚΑΝΤΙΑΣ 6.
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο. (Κοκκινόπουλος) ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 10, ΓΡΑΨΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ, ΚΟΥΛΑΞΗΣ, ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΗΣ, ΤΣΑΡΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ 2, ΧΟΛΕΒΑΣ 19, ΣΤΕΨΙΑΝΟΣ 17 (5), ΜΑΤΖΟΥΝΗΣ 5, ΣΑΡΡΗΣ 6, ΜΑΡΛΙΔΗΣ 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου