Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 64-60


Θρίλερ στην Κοζάνη για τους οπαδούς του είδους καθώς χρειαζόταν γερά νεύρα και να μην έχεις προβλήματα καρδιάς για να δεις το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα Διόσκουροι-Άργος.
 
Τελικά οι Διόσκουροι επιβλήθηκαν 64-60 με τους Βλάχο και Σισμάνη να λύνουν την σφιχτή άμυνα του Άργους με διαδοχικά τρίποντα και τον Καρανώτα από την γραμμή των ψηλών να προσθέτει 7 πόντους στο κρίσιμο σημείο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Άργος να παίρνει κεφάλι στο σκορ και να δείχνει ότι θέλει το ματς πιο πολύ. Αλλά οι Διόσκουροι μετά το νωθρό ξεκίνημα ξύπνησαν και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 17-12. Ο αγώνας πήρε άγρια τροπή όταν ο Μιχαηλίδης ευστόχησε σε 2 τρίποντα βρίσκοντας κενό στην άμυνα και με τη βοήθεια επιθετικά του Ψάλτου έβαλαν για τα καλά το Άργος στο παιχνίδι.
Καμιά ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο όπου το Άργος πήρε διαφορά 5 πόντων 50-55 και έδειξε να τελειώνει το παιχνίδι. Εκεί όμως με 3 τρίποντα του Βλάχου και την άμυνα να γίνεται ασφυκτική οι Κοζανίτες γύρισαν τον αγώνα και προηγήθηκαν και με 4 πόντους. Αλλά τα συνεχόμενα λάθη στο τελευταίο λεπτό έδωσαν την ευκαιρία στο Άργος να σουτάρει 2 άστοχα τρίποντα και να χάσει και ένα εύκολο layup στον αιφνιδιασμό μην πιστεύοντας πλέον στην νίκη. Με 5 δευτερόλεπτα να μένουν ο Μπαταούλας επιχείρησε μακρινή πάσα επαναφοράς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της οροφής και μπήκε στο καλάθι των Διόσκουρων βάζοντας ένα από τα πιο σπάνια καλάθια που έχουν μπει σε αγώνα μπάσκετ. Φυσικά το καλάθι δεν μέτρησε αλλά έδωσε ακόμα μια ευκαρία στο Άργος να διεκδικήσει το παιχνίδι που όμως την έχασε και αυτήν.
Οι Διόσκουροι πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση με μεγάλη αστοχία κατόρθωσαν νε πάρουν και αυτό το παιχνίδι με την βοήθεια του κόσμου όπου για έναν ακόμα αγώνα γέμισε το κλειστό της Κοζάνης στηρίζοντας την ομάδα.
 
Διόσκουροι – Άργος 64-60
Δεκάλεπτα 17-12. 33-29, 45-46, 64-60

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ (Χωλόπουλος): Μαλούτας, Σισμάνης 9 (1), Βλάχος 20 (4), Μπαταούλας 5, Γκοτζαγιάννης 4, Καραγιαννίδης 3, Μακρής 12(2) , Καρανώτας 11, Τράντας, Προύσαλης, Γκοβεδάρος, Τσιάμης.
 
ΆΡΓΟΣ ΟΡ. (Δημητριάδης): Ψάλτου 14, Βογιατζής 6, Τζαγκαρούλης, Ζυγούρας 3, Κόττας 16 ,  Πανταζής 5(1),  Στάιος  3 (1), Παπαδημητρίου 2, Μιχαηλίδης 17 (5), Παντελίδης, Βασάδης.
 
Πηγή:   www.dioskouroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου