Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Α.Π.Σ.ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - Α.Ε.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 63-68


Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε η ομάδα της Πεντέλης, κερδίζοντας τον Παπάδο Γέρα στη Μυτιλήνη, μια έδρα που "έσπασε" για πρώτη φορά φέτος. Με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στην άμυνα και πολύ σωστές επιθετικές επιλογές η Α.Ε.Π. πήρε μεγάλη βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα.
Από το ξεκίνημα του αγώνα η Πεντέλη έδειξε ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Η άμυνα των Ζερβολέα - Μανιάτη πάνω στον Τσολάκη και των Ροζολή Μάντζιου στον Πάντσιο, σε συνδυασμό με τις πολύ σωστές βοήθειες, ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας. Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα, έδειξε να αιφνιδιάζεται από το δυναμικό παιχνίδι της Πεντέλης και αρκέστηκε να ακολουθεί στο σκορ. Παρά το ότι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την διαφορά στον 1 πόντο, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 9 πόντους υπέρ των φιλοξενουμένων. Στην επίθεση πολλές λύσεις έδωσαν οι Ροζολής και Σκούταρης ενώ από τον Παπάδο προσπαθούσε μόνος του ο Δημητρίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπάδος μπήκε πολύ δυνατά καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα του αγώνα και την δυσκολία που προέκυψε στην εξέλιξή του. Κατάφεραν στα πρώτα πέντε λεπτά της τρίτης περιόδου να καλύψουν την διαφορά των 9 πόντων και να προηγηθούν και με 7. Η Πεντέλη δεν το έβαλε κάτω και με ένα εκρηκτικό δίλεπτο έφτασε στυο κλείσιμο της τρίτης περιόδου την διαφορά στο ένα καλάθι.
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πολύ όμορφο και από μπασκετικής άποψης, αλλά και από την διακύμανση του σκορ. Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στην πρωτοπορεία και 1 λεπτό και 30'' πριν την λήξη η Πεντέλη βρέθηκε με διαφορά 5 πόντων. Δύο βολές του Δημητρίου και ένα καλάθι του Πάντσιου έφεραν την διαφορά στον ένα πόντο. Τριάντα πέντε δεύτερα πριν την λήξη στην τελευταία επίθεση της Πεντέλης ο Πάντσιος σε προσπάθεια να κλέψει την μπάλα από τον Ροζολή υπέπεσε σε φάουλ. Ο Ροζολής έκανε με δύο εύστοχες βολές το 66-63. Η επίθεση του Παπάδου βρήκε πολύ καλά προετοιμασμένη των φιλοξενουμένων που ανάγκασε σε΄άστοχο σουτ τον Σαρήμπαλη. Το rebound ο Κανταρτζής και γρήγορο φάουλ από την γηπεδούχο 7'' πριν την λήξη. Ο Κανταρτζής ευστοχώντας και στις δύο βολές, ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Διαιτητές: Λογοθέτης, Τσακαλογιάννης
Δεκάλεπτα: 15-16, 27-36, 50-48, 63-68
Παπάδος Γέρας (Καραμβάλης): Τσολάκης 7 (1), Ζεστός 8 (1), Δημητρίου 26, Πάντσιος 10, Σαρήμπαλης 5 (1), Κουνούπης 7, Κακαγιάννης, Μπουμπουλέντας
Πεντέλη (Ταμπάκης): Κανταρτζής 11 (1), Μάντζιος 2, Μανιάτης 2, Ζερβολέας 1, Ροζολής 21, Χαρτοματσίδης, Αττίκος 5 (1), Σκούταρης 19 (1), Τσόπης 5, Μπίγκος

Πηγή:  www.pentelibasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου