Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Α.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - Α.Σ.ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 78-76


Οι Διόσκουροι δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από τον Ηρακλή με 78-76.  Η προσπάθεια των 2 ομάδων της Κοζάνης φέτος έφερε απίστευτο κόσμο στο γήπεδο όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.
Ο αγώνας από την αρχή ήταν ένας μονόλογος των Διόσκουρων που ήταν κυρίαρχοι στο γήπεδο φτάνοντας την διαφορά σε διψήφια νούμερα.
Μέχρι το 4ο δεκάλεπτο δεν υπήρχε η ομάδα του Ηρακλή, κάπου εκεί όμως τα φάουλ που χρεώθηκαν οι Διόσκουροι τους ανάγκασαν σε αλλαγή τακτικής και ο Ηρακλής μείωσε την διαφορά στο καλάθι.
Στο τελευταίο λεπτό 2 χαμένα ριμπάουντ για τους Διόσκουρους έδωσαν στον Ηρακλή 5 πόντους και ισοφάρισε το παιχνίδι, ενώ πριν ένα καλάθι και φάουλ του Γκοτζαγιάννη φαινόταν να τελειώνει τον αγώνα υπέρ των Διόσκουρων.
Στην τελευταία επίθεση οι Διόσκουροι δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν με τον Μακρή και το ριμπάουντ το πήρε ο Ντισλής 1.8 δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Η κα Τζήμα έδωσε φάουλ υπέρ του παίκτη του Ηρακλή ο οποίος  ευστοχώντας έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή.
 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ. (Τζιλίνης): Τολιόπουλος 6, Ντισλής 30 (2), Μιχαηλίδης 12 (1),Μαυρίδης 17, Βίλας 1, Χατζηκυριακίδης 6, Σαμουρέλης 6.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖ. (Χωλόπουλος): Κατσέλας 11(1), Σισμάνης 3(1), Βλάχος 12(1), Μπαταούλας 18 (2),Κοτζαγιάννης 13, Καραγιαννίδης 2, Μακρής 8, Καρανώτας 2, Τράντας 6(1).

Πηγή:  www.dioskouroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου