Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Α.Γ.Ε.ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Α.Σ.ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 65-67



Την ήττα γνώρισε η ομάδα της ΑΓΕΖ από τη Νίκη Αμαρουσίου με 67-65, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο τέλος,  και με τον Βασίλη Κοντογιάννη να είναι εκείνος που ευστόχησε στο κρίσιμο καλάθι στην εκπνοή του ματς.

Η ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου διατηρούσε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ένα μικρό προβάδισμα, αλλά στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι μείωσαν την ψαλίδα και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 25-29.
Οι παίκτες της Νίκης συνέχισαν είναι μπροστά και στο τρίτο δεκάλεπτο (44-47). Στην τελευταία περίοδο, οι δύο ομάδες εναλλάσ-σονταν στο προβάδισμα και 30 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ήταν 64-61.
Αλλά η Νίκη ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος του ματς, μιας και έφτασε στην επικράτηση με 65-67, δια χειρός Βασίλη Κοντογιάννη.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Νίκης Αμαρουσίου φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του Δημήτρη Ραχωβίτσα, πατέρα του προπονητή της ομάδας, Μιχάλη. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.



Διαιτητές: Λιότσιος (Καλαμάτας) - Σπυρόπουλος (Χαλκίδας)

Συνθέσεις:
ΑΓΕΖ (Γιώργος Σκροπολίθας): Κοτσέτας 16 (1 τρ.), Χαϊκάλης 4, Χαλβατζής 14, Μπονίκος 11, Τσιρώνης 2, Χρύσης 14 (1 τρ.), Κλάδης 4 (1 τρ.)

 

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μιχάλης Ραχωβίτσας): Κακαβάς 10 (2 τρ.), Γεωργακόπουλος 3, Γαπκιάδης 23 (6 τρ.), Κοντογιάννης 6, Οτουντζίδης 14, Τσεκένης 2, Δέλλιος 9.



 
Πηγές:  www.zantesport.gr , www.agez.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου