Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Α.Σ.ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ - Β.Α.Ο. 73-68


Έπιασαν την 1η θέση οι Διόσκουροι μετά την νίκη τους επί του ΒΑΟ και σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλή στο Άργος, την επόμενη Κυριακή θα έχουμε ντέρμπυ πρωτοπόρων.
Ξαναγύρισαν στις παλιές συνήθειες οι Διόσκουροι όπου όλα τα εντός έδρας ματς θα είναι ντέρμπυ για να προσφέρουν και θέαμα στον κόσμο. Έτσι λοιπόν ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα Κυριακής όπου ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και για μια ακόμη φορά νικητές ήταν οι Διόσκουροι επί του ΒΑΟ με 73-68.
Δεν ξεκίνησαν καλά οι γηπεδούχοι όπου βρέθηκαν να χάνουν στο 1ο δεκάλεπτο με 15-18, και την αθλητική ομάδα του ΒΑΟ να επικρατεί σε όλες τις κατηγορίες. Όλοι οι αθλητές του ΒΑΟ ( και οι ψηλοί) είχαν τρομερό 1ο βήμα το οποίο τους έδινε προβάδισμα στο man to man και με την καλή κυκλοφορία της μπάλας έβρισκαν συνεχώς διεξόδους για το καλάθι.
Αλλά η άμυνα ζώνης των Διόσκουρων έλυσε αυτό το πρόβλημα και έβαλε 12 πόντους πίσω τους φιλοξενούμενους στο τρίτο δεκάλεπτο.
 
Εκεί με συνεχόμενους 7 πόντους  στον ΒΑΟ και η ψυχολογία άλλαξε. Οι Διόσκουροι έκαναν πολλά λάθη και ο ΒΑΟ πέρασε πάλι μπροστά στο σκορ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο αποκαταστάθηκε η τάξη και η ομάδα της Κοζάνης έβαλε ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό της παρά τις 4 στις 12 βολές ( ο Μπαταούλας είχε 3στις4).
 
 ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖ. (Χωλόπουλος): Κατσέλας 6, Σισμάνης 4, Βλάχος 0, Μπαταούλας 18(1),  Κοτζαγιάννης 14, Καραγιαννίδης 14(2),Καρανώτας 7, Μακρής 10(2).
 
ΒΑΟ (Κοκκινόπουλος): Αποστόλου 20 (2), Καλογεράτος 9(3),Κουλαξής 6(1), Ματζούνης 9(1), Λεπτοκαρίδης , Μακρής, Χολέβας 15, Σαρρής 6, Κεφαλάς, Τσάρος 2.
 
Πηγή:  www.dioskouroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου