Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 72-74


Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα των Ιωαννίνων αντιμετώπισε επί ίσοις όροις ομάδα-φαβορί για την άνοδο,γνωρίζοντας τελικά πικρή ήττα στις λεπτομέρειες από τον Αργοναύτη με σκορ 72-74,αφού η τύχη της γύρισε την πλάτη για άλλη μια φορά.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αργοναύτη να πατά καλύτερα στο γήπεδο σε σχέση με τον ΑΓΣΙ που παρουσιάστηκε νωθρός και μουδιασμένος .Έτσι ο Αργοναύτης πήρε τα ηνία της αναμέτρησης προηγούμενος  με σκορ 2-10.Στη συνέχεια και με την είσοδο στο παιχνίδι του αρχηγού του Βαγγέλη Αυγερινού ο ΑΓΣΙ κατάφερε να εξισορροπήσει  την αναμέτρηση και να κλείσει την ψαλίδα του σκορ στο α' δεκάλεπτο στο 16-23.
Πολύ καλός παρουσιάστηκε ο ΑΓΣΙ στο β' δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να κλείσει την διαφορά  και μάλιστα να προηγηθεί με 26-25 στα πρώτα τρία λεπτά του β' δεκαλέπτου.Στη συνέχεια η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με το σκορ να διαμορφώνεται ισόπαλο 38-38 στη λήξη του ημιχρόνου.
Στο γ' δεκάλεπτο ο Αργοναύτης βελτίωσε την απόδοσή του προσπαθώντας να "καθαρίσει" την αναμέτρηση.Τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του γ' δεκαλέπτου με 50-55.
Στο δ' δεκάλεπτο έγινε πραγματική μάχη με τον ΑΓΣΙ να καταφέρνει να μένει κοντά στο σκορ και να διεκδικεί τη νίκη με αξιώσεις.Μια βραχεία κεφαλή του Αργοναύτη εξανεμίστηκε καθώς το παιχνίδι έβαινε προς το αμφίρροπο φινάλε. Στο κρίσιμο αυτό σημείο ο κόουτς Τσουκανέλης είχε την ατυχία να στερηθεί τη βοήθεια του "μπαρουτοκαπνισμένου" σε τέτοιες καταστάσεις Άυγερινού ο οποίος ήταν καθηλωμένος στον πάγκο με 5 φάουλ.
Παρόλα αυτά ο ΑΓΣΙ και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 71-74, κατάφερε να κερδίσει φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων του Φίλιου σε νεκρό χρόνο, ελπίζοντας με 3/3 εύστοχες βολές να οδηγηθεί η αναμέτρηση σε παράταση.
Ο νεαρός guard ευστόχησε στην πρώτη βολή αλλά αστόχησε στις επόμενες δύο και έτσι το τελικό σκορ έμεινε στο 72-74 με τον Αργοναύτη να πανηγυρίζει μια νίκη δια πυρός και σιδήρου και τον ΑΓΣΙ να γνωρίζει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την πίκρα της ήττας στις λεπτομέρειες.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-23, 38-38, 50-55, 72-74
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Tσουκανέλης): Πρέντζας 17, Κοντός 6, Μαυραγιάννης, Κατσαπρακάκης, Μάντζιος 15 , Μάκης 6, Τάσσης, Παπαγγέλης 2, Φίλιος 7, Αυγερινός 19.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Καραμουσαλίδης): Παπαδόπουλος6, Καλπαξίδης 26, Πετρίδης 2, Κωνσταντινίδης, Ζώτος 15 (1), Κυρατζής, Παπαδόπουλος, Τερσενίδης, Βογιατζής 8, Τροφίδης 6, Βορνίτης, Κόκουρας 11.

Πηγή:  www.agsibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου